2013. január 1., kedd

Januári kiszemeltek

Múlt hónapban még a szokásos 8 könyvet sem sikerült összeszednem, most pedig annyi könyv volt a januári várólistámon, hogy csak azt a nyolcat válogattam össze, amikhez van némi közöm is. Szóval semmi random új írót/könyvet nem emelnék most ki a többi közül.


Legeslegeslegjobban Beth Revis Across the Universe sorozatának befejező részét várom. Borítóját tekintve nem vagyok úgy elájulva, mint az első két résznél, de remélem a tartalmon ez nem fog változtatni és ugyanúgy fogom imádni mint az előzményeket. Aztán szintén nagyon várós a Legend (megjelent már magyarul is) második része, illetve a tizenegyedik Rachel Morgan könyv is. Az Unearthly harmadik része pedig sajnos csak azért van a listán, hogy ne maradjon befejezetlenül egy újabb sorozat, mert ugyan az első részt nagyon szerettem, a másodikat már nem annyira...


The Essence Kimberly Derting-től a Pledge második része, sajnos csak mérsékelten várós. A Crash Lisa McMann egy új sorozata lesz, a Falling for You egy új Lisa Schroeder, tőle pedig szeretnék még olvasni bőven, a Just One Day pedig Gayle Forman egy újabb könyve lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése