2013. február 1., péntek

Februári szemezgetés

Ez szintén egy csökkentett várólista a hónapra, mert ennél azért jóval több könyvet kinéztem magamnak, de próbálom mindig nyolcra maximalizálni (jó, a jövő hónap már most megmondom, hogy kivételesen eggyel több lesz). Ami nekem jó hír, hogy az előző havi adagból már négy és felet elolvastam, ez nálam ritka, általában mindig mást veszek elő :D


A legjobban várós mindenképpen a Perfect Scoundrels lesz Ally Cartertől, a múlt havi Gallagher Girls - Heist Society crossover miatt pedig semmi sem akadályozhat meg abban, hogy amint megjelenik, ledobjak mindent, és elkezdjem olvasni :D Nagyon várom a Chemical Garden befejezését is, a Severt, illetve a Shatter Me folytatását is, az Unravel Me-t. The Lives We Lost pedig az elSZIGETelve folytatása Megan Crewe-től. Ami vicces, hogy abszolút semmire nem emlékszem már az első részből, áldom ezért a jó memóriámat, és éppen ezért a késztetés sincs meg, hogy annyira elolvassam, de majd meglátjuk.


A Scarlet a magyarul is megjelent Cinder folytatása, előfordulhat, hogy meg fogom várni vele a magyar megjelenést, mert nem tudom mennyire vagyok rá kíváncsi. The Madness Underneath az a Shades of London sorozat második része, aminek a tyúkeszem miatt megint nem emlékszem az első részére, arra sem hogy tetszett-e, vagy sem (igen, ezért kellett volna folyamatosan blogolnom:D), szóval újra megpróbálkozom vele és próbálom észben tartani az eredményt... Az AKA történetileg is tetszik, illetve Robin Benway miatt is várós, tőle ugyanis nagyon tetszett az April, May, June, szóval remélem most itt végignevethetek egy történetet tőle. A Reece Malcolm List pedig azért van itt, mert a "semmit nem tudok róla, de jónak tűnik" listámon ez van legelső helyen :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése