2011. november 1., kedd

Novemberi friss

Múlt hónapban ez is kimaradt persze, de azért most nem felejtettem el összeszedni a novemberi friss megjelenéseket. Nem hiszem, hogy 4-nél többet elolvasnék mondjuk közülük, mert most az a tervem, hogy az itthon porosodó könyvek közül válogatok, de majd kiderül:)


Azért a legelső a mai napom megjelenő Crossed (a Matched folytatása Ally Condie-tól) mindenképpen várós, mint ahogy The Pledge is, amit meg azért kellene elolvasnom végre, mert Kimberly Dertingtől már amúgy is akartam már valamit olvasni, és akkor most itt a nagyszerű lehetőség. A Saving June az Contemps, meg már amúgy is itt pihen a polcomon. A Shatter Me pedig nálam a hónap megjelenése, lenyűgöző történettel, és egyébként várható a magyar megjelenés is!


Ami az alsó sort illeti, ezek mind valamikor felkerültek a várólistámra, de annyira azért nem várom őket, hogy valóban sort is kerítsek rájuk a közeljövőben. A Don't Expect Magic az iszonyat aranyos sztorijával nyert meg magának, mekkora aranyosság már, hogy az átlagos csajról kiderül, hogy örökölte a tündérkeresztanya gént, és valaki máson kellene segítenie, mikor neki is bőven megvannak a maga problémái. A Darker Still valószínűleg ott vett meg, hogy a fülszöveg kezdő sora három kedvenc regényemet vegyíti, a Faking Faith pedig valamikor a contemps weboldalon lehetett kiemelve és azért figyeltem fel rá. A Little Women and Me pedig szimplán aranyosnak tűnik, persze ez még elsülhet jól is, meg rosszul is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése