2011. november 24., csütörtök

Ally Carter: Only the Good Spy Young (Gallagher Girls #4)

Amikor Cammie Morgan beiratkozott a Gallagher Akadémiára, tudta, hogy a kémek veszélyes életére kell felkészülnie. Arra azonban nem számított, hogy a tényleges életveszély már az iskola padjában utoléri őt. De pontosan ez történt, amikor két hónappal ezelőtt egy terrorista csoport tört Cammie életére és megpróbálták elrabolni a lányt. Akkor csak a szerencsén múlt, hogy a kémpalánta ép bőrrel megúszta a helyzetet. De a veszély azóta is a nyomában van, és még Cammie, a kaméleon sem tud előle elrejtőzni. Főleg azután, hogy a lány környezetében a legmegbízhatóbb személyekről derül ki, hogy valójában kettősügynökök, és bármikor a lány életére törhettek volna. Cammie pedig egyre kevésbé tudja, hogy kire számíthat, hiszen egyre kevésbé bízhat meg saját tanáraiban, iskolatársaiban és talán már saját magában is.


Ennél a sorozatnál mindig szeretem elmondani, hogy bár az első részt nem szerettem, a második már sokkal inkább magával ragadott. Ezért is érdemes néha második esélyeket adni, főleg mivel mostanra ott tartok, hogy mikor jelenik már meg a következő rész? Miért kell még márciusig várnom rá, ha egyszer annyira nagyon akarom??


Ugyanis a harmadik rész közepén-végén volt egy óriási nagy twist, ami óta egyszerűen nem lehet letenni a sorozatot és él-hal az ember a folytatásért. Ugyanis két olyan emberről derült ki, hogy az ellenségnek dolgozhatnak, akikre egyáltalán nem számított az ember, és még így is sikerül nekik drukkolnunk, mert tudjuk, hogy igazából tévedés az egész, vagy hogyha mégsem, akkor is a jó oldalon kell állniuk, egyszerűen csak a látszat kedvéért nem tehetnek semmi mást. És imádom! <3 Neveket most nem akarok mondani, mert semmit sem szándékszom elspoilerezni, főleg hogy a harmadik rész kapcsán gyakorlatilag már mindent elmondtam, de hátha azt valaki átugrotta. De a lényeg, hogy imádom mindkettejüket, akár rosszak, akár jók, és persze a lányokat is egytől egyig nagyon megszerettem az elmúlt 3 részben. Bár még mindig nincs olyan jó, mint a Heist Society, de azért Ally Carter meglehetősen jó úton halad :)

1 megjegyzés: