2010. január 15., péntek

Kim Harrison: For a Few Demons More

A következő bejegyzésem a századik lesz, de az szerda előtt semmiképpen sem várható. Ezért gondoltam, hogy addig még gyorsan pótlom az elmaradásomat, ugyanis az elmúlt hetekben sikeresen a végére értem Rachel Morgan ötödik részének is. Már csak kettő van hátra, de mire eljutok odáig, már meglesz a következő rész is, juppiii.


Bár az igazat megvallva, nem tudom mi ez a nagy ujjongás. Ugyanis ebben a részben elvesztettünk egy állandó szereplőt. Mármint a jó oldalról. És annyira félek, hogy ennek még lesz folytatása, hiszen Jenks halálára is már mióta készülünk, és ezek után lehet hogy az is be fog következni előbb-utóbb. Pedig jó lenne, ha csak beszélnének róla, és nem tűnnének el sorra a kedvenc szereplőim, mert az így rémes lesz. Mondjuk az is igaz, hogy itt aztán tényleg mindenki a kedvencem: Rachel, Jenks, Ivy, Kisten, Glenn, David, Trent, Ceri (stb). És van, aki most már csak volt.


Egyébként ebben a részben is meglehetősen sok dolog történt, egy Newt nevű démon Rachel-ön keres valamit (és nem tudjuk meg, hogy mit); Al fényes nappal mászkál a városban, valaki gyilkolássza a vérfarkasokat, David szinte összes ember barátnője vérfarkassá válik és belehal a fájdalmaiba, mindenkinek a focus-ra fáj a foga, Piscary-t kiengedték a börtönből és Ivy kiköltözött a templomból... De a legjobb, hogy Glenn-t akármikor le lehet fizetni egy kis ketchuppal :D


A regény után pedig van egy rövid kis novella szintén Kim Harrison tollából, aminek hála még egy kicsit úgy tehetünk, mintha semmi sem történt volna, és mindenki boldog lenne. A brief moment with one of our favorite characters... de akkor miért kellett megölni???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése