2009. augusztus 25., kedd

Picture This


Hát ez is egy érdekes film volt. Történet alapján nem biztos, hogy megnéztem volna, ugyanis mindenhol csak annyit írtak róla, hogy egy átlagos lány bele van zúgva a suli legmenőbb pasijába és a srác is elkezd érdeklődni iránta. Csak hát van egy szigorú apuci, aki szobafogságra és telefoneltiltásra ítéli a lányt, pont a randi napján. Egy az ezerből, miért is lenne ez más? Hacsak nem amiatt, hogy a főszereplőnk jelen esetben Ashley 'Sharpay' Tisdale - itt Mandy.



Egyébként a történet úgy kb eléggé fura. A csaj beleesik a vízbe, aktuális jópasink megmenti. Majd kap kontaktlencsét és videótelefont, ezáltal Mandy egyből menő lesz, és a srác máris randira hívja. Hát nem tudom, ha csak ennyi kellett, akkor miért nem vett hamarabb kontaktlencsét? Vagy akkor miért volt egészen mostanáig lúzer? Szóval lényeg a lényeg, hogy egészen eddig a megszokottnál kicsit gyorsabban történtek az események. Eleinte azt hittem, hogy majd a film felénél kiderül, hogy az egészet csak álmodta onnan, hogy beleesett a vízbe. Aztán persze rájöttem, hogy tulajdonképpen azért van a film, hogy bemutasson egy apa-lánya kapcsolatot, és az egész körítés teljesen lényegtelen. Mondjuk nem mondom, találhattak volna jobb körítést is ennél a gyors randizásnál és a mellé párosuló szektás pletykáknál, de hát ez van. Ha a kicsit logikátlan részeket nem vesszük figyelembe, egész kellemes filmet kapunk.



Kedvenc jelenetek közé egyértelműen azok tartoznak, amikor az aggódó édesapa félóránként hívja az engedetlen lányát. Mandy ugyanis azzal enyhít a büntetésén, hogy átmegy a barátnőjéhez "tanulni". Az persze egyértelmű, hogy ez csak álca, valójában a randijára szeretne eljutni, közben pedig félóránként be kell jelentkezni apucinál, a csudi videótelefonnal bizonyítva, hogy nem csinálnak semmi rosszat. Na ezek a jelenetek egyszerűen fergetegesek. A többitől pedig elég komolyan el kell tekinteni, ha élvezni akarjuk a filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése