2009. augusztus 27., csütörtök

Sonny With A Chance


Már egy ideje szerettem volna írni erről a sorozatról, csak előbb meg akartam nézni azt a tizenpár részt, ami már kint van. Na mindenesetre most a 13. rész után úgy gondoltam, hogy ideje egy bejegyzésnek úgy általában a sorozatról, és aztán majd külön rátérek a 13. részre. 



A történet a következő, adott Sonny (azaz Demi Lovato), akit beválogatnak a So Random sorozat szereplői közé. A So Random tulajdonképpen egy olyan sitcom, ahol eléggé random dolgokat vesznek elő, egyszer méhecskének öltöznek, majd check-out lányoknak, vagy éppen falusi jelenetet láthatunk fingó kutyával. Szóval igen, erre nincsen más szó, mint hogy tényleg mindenféle random dolgot kitalálnak.



Sonny, a hiperélénk és hangos természetével, és a remek ötleteivel tökéletesen passzol egy ilyen sorozathoz, akárcsak a többiek. Egyrészt ott van a gyönyörűséges Tawni Hart (Tiffany Thornton), aki amellett hogy szép, olyan buta is, mint amennyire szőke. Aztán ott van még Nico (Brandon Smith) és Grady (Doug Brochu), a két jómadár, akik egyszerűen pont illenek ehhez a show-hoz, mert időnként nagyon szerencsétlen dolgokat tudnak összehozni. Végül van Zora (Allisyn Ashley Arm), aki jóval kevesebbet szerepel, mint a többiek, de valószínűleg csak a kora miatt, mivel ő a legfiatalabb a stábból.



A studió, ahol a So Random-ot forgatják, helyet ad még egy másik sorozatnak is, a Mackenzie Falls-nak. Ők egy kicsit más világ, mint a So Random, ugyanis nem egylökött sitcomot forgatnak, hanem egy amolyan tinédzser drámát. Éppen ezért le is nézik Sonnyékat, főként Chad Dylan Cooper (Sterling Knight), a Mackenzie Falls nagy sztárja. Persze elég hamar kiderül, hogy ő is van olyan lökött, mint a többiek, és egyáltalán nem a negatív szereplőket erősíti, sőt, éppen ellenkezőleg. Sonnyval egy igencsak különleges barátságot (vagy többet?) alakítanak ki a részek folyamán, de azért ki tudja mit várhatunk egy olyan sztártól, aki azt gondolja magáról, hogy fényesebben ragyog, mint a csillagok az égen? :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése