2009. szeptember 6., vasárnap

Igor


Oh, I have an idea! Is it about this situation? No. Is it even an idea? Is french fries an idea?



Abszolút nem voltak nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban, főleg az olyan infók után, hogy a "szinkronra sokat költöttek, a film meg nagy sz..", de nekem ez a film körülbelül hasonlóan nagy meglepetés lett, mint amit a Meet the Robinsons-nál (A Robinson család titka) éreztem, amit szintén ismeretlenül néztem meg, és végül nagyon jó lett.



Egy Malaria nevű országban, ahol honol a sötétség, az egyedüli lehetőség a fennmaradásra, ha mindenki gonoszabbnál gonoszabb találmányokat kísérletez ki. És ezeknek a gonosz feltalálóknak a szolgái az Igorok, egyfajta aljanép. Ám az egyik Igor gonosz feltaláló szeretne lenni, és már évek óta készíti a találmányait... most pedig ő akarja megnyerni a díjat a leggonoszabb találmányért. És el is készíti a legfélelmetesebb találmányát, aki azonban nem hogy nem Evil, hanem egy Eva. Tele pozitív gondolatokkal, ráadásul egy sikertelen agymosás után még színésznő is szeretne lenni.



És szerintem ez oltári jó alap! Arról nem is beszélve, hogy Igornak van két nagyon jófej segítője (találmánya), egy befőttesüvegben levő agy, akinek a neve BRAIN helyett BRIAN lett, illetve egy öngyilkos hajlamú nyuszi, aki úgy mellesleg halhatatlan. Azaz nagyjából hiába próbálkozik... :D Elsősorban ők adják a poénok nagy részét, a másik poénforrás pedig egy kicsit még morbidabb: árva vak gyerekek. Persze csak pozitívan :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése