2009. szeptember 6., vasárnap

Philip Pullman: A Borostyán Látcső


Tudom, a harmadik ilyen borító már egy kicsit unalmas, erre lehet hogy a kedves kiadóknak is hamarabb rá kellett volna jönniük... egy kicsi fantázia lehetne, ha már egy ilyen könyvről van szó! Mindenesetre borítótól függetlenül a sorozatot nagyon ajánlom, annak ellenére, hogy helyenként nem kicsit logikátlan, azért szerintem tanulságos és izgalmas kis történet.



A harmadik részről már nem akarok sokat írni, itt is újabb világokat ismerhetünk meg, de azért a régieket nem sikerült überelniük, illetve folytatódik Lyra és Will története is, és végre eldől a világok sorsa. A benyomásaimról akartam még néhány dolgot, de azt már spoileresen:



Ez a könyv tetszett eddig a legkevésbé, főleg a befejezés. ^^" A mulefák világa, meg a Mary-s cucc egyáltalán nem értem miért kellett, ez az egész megkísértés úgy ahogy van, nagyon gagyi volt. Könyörgöm, ezek még csak 12 évesek, nem kéne rögtön egymásnak esni... Meg minek egy életet szentelni annak, ami már megvan, és amivel semmit sem jutnak előre? Semmi bajom azzal, hogy mindenki hazamegy, de ne ilyen béna szöveggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése