2009. szeptember 2., szerda

Wizards of Waverly Place: The Movie


Már annyira vártam ezt a filmet, és egyáltalán nem csalódtam. Egyedül a varázslós részek nem tetszettek, de csak mert nagyon gagyin voltak megoldva. Egyébként valami hihetetlenül jó volt. Igazi disney-s. Magyarán nagyon-nagyon tetszett.



A történet a következő: Alex hozza a sorozatban is megismert formáját, és most is olyasmiket csinál, amit nem kéne: tiltott varázslatok, nem tartja be amit a szülei mondanak... Ezért a szülők elhatározzák, hogy a tervezett vakációjuk teljesen varázslás-mentes lesz. Persze ezt nem sikerül mindegyikőjüknek betartani, sőt. Igazából mindhárom gyerek varázsol, hiszen varázslat nélkül nem lehet élni. Alexnek ez nemkicsit nem tetszik, ezért azt kívánja, hogy bárcsak a szülei ne is találkoztak volna. És ami még rosszabb, ez valóra is válik. És ha a szülők nem találkoznak, akkor a három gyerek sem születik meg. Vagyis körülbelül 48 órájuk van, hogy mindent visszacsináljanak, mielőtt végleg eltűnnének.



Ami különösen tetszett, hogy a Hannah Montana filmjével ellentétben, itt teljesen jók voltak a családi viszonyok. Senki sem volt elnyomva, hanyagolva, nem voltak logikátlan részek, és a kapcsolatokat is nagyon jól bemutatták. Különösen a szülő-gyerekek, illetve Alex-Justin kapcsolatokat. Ami mondjuk kicsit idegesítő volt, hogy Justinnak és Alexnak pont egy eléggé veszélyes helyzetben, lebegő, bármikor lezuhanható sziklákon kellett megvitatniuk a problémájukat. És miután több perc azzal telt el, hogy bemutatták azt, hogyha nem koncentrálnak a sziklákra, akkor lezuhannak, de mikor átértek, akkor a sziklák valamiért mégsem estek azonnal le a szakadékba.



A kedvenc beszólásom pedig az volt, mikor Alex erősködött az esőerdőben, hogy szeretne ő menni elől, mire Justin közli, hogy a probléma csak annyi, hogy Alex nem tud térképet olvasni. Sem iránytűt. Sem spanyolt. Nem is értem, hogy engedhette mégis Alexet irányítani. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése